Header Ads

Αδελφοποίηση του ΣΔΕ Γιαννιτσών με το ΣΔΕ Πυλαίας-Χορτιάτη


Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 οι εκπαιδευόμενοι/ες, οι εκπαιδευτές/τριες, οι υποδιευθυντές, η Διευθύντρια και ο Διευθυντής των σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας Πυλαίας-Χορτιάτη και Γιαννιτσών αποφάσισαν την ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ των δύο σχολείων.
 
Η πρώτη συνάντηση έλαβε χώρα στο σχολείο του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου κοινοποιήθηκε το ανακοινωθέν και υπήρξε χαιρετισμός εκ μέρους των Διευθυντών των δύο σχολείων Κυρίας Σουζάνας Αντωνακούδη και Κυρίου Χρήστου Μανδάλτση.


Στην συνέχεια της εκδήλωσης αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε από την πλευρά του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών επίδειξη παρασκευής κεραλοιφής με ελαιόλαδο, αλοιφής η οποία ενδείκνυται για δερματικές παθήσεις, αλλά και για την απλή ενυδάτωση του δέρματος. Υπεύθυνος εκπαιδευτικός Ιωάννης Γρηγοριάδης.


Ακολούθως, από το Σ.Δ.Ε. Πυλαίας-Χορτιάτη εκπαιδευόμενοι του σχολείου παρουσίασαν ένα σύντομο θεατρικό σκέτς με τίτλο «Μάνα θα φύγω θα πάω στο ΣΔΕ» το οποίο ενθουσίασε το παριστάμενο κοινό και επέδειξε τους προβληματισμούς σχετικά με το θέμα της επιστροφής ενός ενήλικα στο σχολείο. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός Ζουμπουλιά Δομπάζη.


Έπειτα εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων ξεναγήθηκαν στο χώρο του σχολείου των Γιαννιτσών, στις αίθουσες μαθημάτων, στις αίθουσες πληροφορικής, στον αύλειο χώρο του σχολείου και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωριστούν μεταξύ τους και να συσφίξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους.


Επιπλέον πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των εκπαιδευομένων του Σ.Δ.Ε. Πυλαίας- Χορτιάτη στο Πολεμικό Μουσείο Γιαννιτσών όπου οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο του μουσείου το οποίο εδράζεται στον πεζόδρομο της πόλης και να θαυμάσουν εκθέματα από τον Μακεδονικό αγώνα (1904-1908) και τους βαλκανικούς Πολέμους (1912-1913). Υπεύθυνος εκπαιδευτικός Αθανάσιος Τριανταφύλλου.































Δεν υπάρχουν σχόλια